Cavalls

Vallmajor es va rehabilitar per donar un digne espai de vida als nostres cavalls, amb els que hem organitzat viatges durant molts anys. Aquesta activitat ens ha permès conèixer-los tant a ells com als racons de la natura feréstega de l’Alta Garrotxa i comarques veïnes fins a França.

Taller conèixer i comunicar-se amb el cavall

Actualment organitzem tallers d’iniciació al coneixement del cavall, dirigits per un guia eqüestre titulat amb llarga experiència.

És una activitat distesa i amb un alt valor emocional per als participants, destinada a conèixer i comunicar-se amb el cavall, saber estar al seu entorn, entendre les seves necessitats i llenguatge, aprendre a respectar-lo i a sentir-nos en sintonia amb un ésser noble, poderós i poc conegut.

Hi pot participar qualsevol persona que tingui interès o curiositat, fins i tot els que tinguin por o els hi faci molta impressió estar a prop d’aquest magnífic animal.

Els tallers són per a un mínim de dues persones i un màxim de sis.

La durada és d’aproximadament 2 hores.

Els nostres cavalls viuen tranquil·lament en els prats al voltant de la casa.

Són mentalment equilibrats i ben sociabilitats, us mostraran un món i llenguatge diferents, que permeten entrenar altres mirades i percebre aquella part animal dels humans que compartim amb ells.

972 19 50 90
608 74 10 36
E-MAIL