Què és Vallmajor?

És una extensió magnífica de natura rural endreçada, envoltada de boscos de roures, alzines i camps de conreu, dins de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa.

Al bell mig s’alça una robusta masia, com a poc tri-centenària, que es va recuperar del seu abandonament i fou completament rehabilitada, preservant amb rigor la tradicional arquitectura rural de la zona.

Ruralia

A Vallmajor hem hostatjat i cuidat als viatgers tant en el gaudi de la masia, del menjar i de l’espai natural com en el coneixement del entorn rural de la zona i del món dels cavalls.

Les experiències pròpies antigues i les noves inquietuds sempre ens connecten a la ruralia, amb tots els seus elements particulars, que ens ensenyen coses del món i també de nosaltres.

Situació

Vallmajor està situat a 2 km de Montagut poble, en una petita vall en el límit sud de l’Alta Garrotxa, entre les planes tranquil·les i conreades dels pobles adjacents i la zona més salvatge de les terres del nord, dins el terme municipal de Montagut i Oix.

És molt a prop tant d’Olot com de Besalú i ben comunicat amb Banyoles, Figueres, Girona, Ripoll, Vic i Barcelona.

 

Alta Garrotxa

L’Alta Garrotxa és un Espai d’Interès Natural i subcomarca entre la Garrotxa, l’Alt Empordà i Ripollès. Té una orografia imponent i de gran bellesa amb muntanyes de carenes trencades, boscos frondosos, valls fluvials estretes i gorgues.

972 19 50 90
608 74 10 36
E-MAIL